Schrijf je nu in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar


Inline-skate techniek: piste en weg

Datum: 12 maart 20.00 - 21.00 
Onderwerp: Inline-skate techniek: piste en weg 
Spreker(s): Manon Kamminga en Rick Schipper 
Presentator:
Frank Fiers

Inhoud webinar
Dat inline-skaten en schaatsen elkaar versterken is geen geheim meer. Er zijn veel sporters die beide disciplines beoefenen en in beide zeer succesvol zijn. Hierbij kan het gaan om multidisciplinair te trainen, maar ook gedurende het hele jaar wedstrijden te kunnen rijden. Maar hoe ziet de inline-skate techniek er uit? Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten tussen de piste en de weg en wat kan je wel op inline skates maar niet op schaatsen? Kortom, wil je meer weten over de inline-skate techniek? Schrijf je dan in voor de webinar techniek op de piste en op de weg op 27 februari. Tijdens dit webinar nemen Manon Kamminga en Rick Schipper jullie mee in de verschillende aspecten van de techniek. Welke methode van starten heb je? Hoe zit dat met die double push op het rechte eind? Én hoe snij ik een bocht aan? Als kijker word je meegenomen in de theorie en kan je gedurende het webinar vragen stellen aan Manon en Rick.

​Masterclass 
Aan het webinar is ​een masterclass gekoppeld op zaterdag 4 april van 20:00 - 22:00 uur in Heerenveen waarbij de theorie en de vragen uit de webinar in praktijk wordt gebracht. Deze masterclass wordt dan ook georganiseerd op de inline piste en staat onder leiding van Manon en Rick. De kosten van de masterclass zijn 20 euro en inschrijven kan via de KNSB opleidingen webshop na afloop van de webinar. Alleen de eerste 30 aanmeldingen zijn zeker van een plek! Wees er dus snel bij. 

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Zodra je geregistreerd bent, zul je ook de mogelijkheid krijgen om het webinar na afloop terug te kijken. 

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar met je vereniging, mede-trainers en mede-schaats-/inlineliefhebbers!